24 Temmuz 2009 Cuma

KAPALI ALANDA SİGARA İÇMEK YASAK MIŞŞŞŞ


Kapalı alanlarda içilmesi yasaklanan sigara sayesinde sokakta yürüyemez hale geldik.Sebebine gelince iş yerimin yanı başında bulunan kahve,adım başı kahve,köşe başı kahve kahve kahve kahve.İçeride sigara içemeyen bir sürü adam sokaklara kapı önlerine dökülmüş.Kapımın önüne çıkıp bir bardak çayımı bile içemiyorum bu ne.Kaldırımlarda yürünmez vaziyette.Öbek öbek adam muhabbete kaptırmış kendini geçicem geçemiyorum bi saniye diyorum yok adam duymuyo siniiiiiirrr.Kime gidicez nereye şikayet edicez.Hadi şimdi yaz kış gelince ne olacak.Eh bari birer sigara içme ruhsatı verelimde insancıklar rahat etsinmi denecek ne olacak.Tamam tabi sigara içilmesin içmesek iyi olur ama bu şekilde de hiç bir sonuca ulaşılamayacağı ortada.
Kapalı alanda yasaklandı şimdi çoluğun çocuğun gözü önünde sokaklarda fosuuur fosuuur sigara içen bir sürü amca teyze.Bak çocuğum bu amcalar teyzeler eggghh kaka öööghh sen sakın içme büyüyünce emi annem.Hadi bakalım nereye kadar sürecek bu yasak merakla bekliyorum sonucu.

9 yorum:

dejavu dedi ki...

aplacım aynı dert bizdede var hatta geçenlerde kavga ettim ama onlarda haklı bizde buna bi çözüm şart... zaten ceza kesenlerde bilmio ki ne yaptığını saçma sapan bişi bence. hayırlısı ne dimm...

SMİLENA dedi ki...

7 sene önce olsaydı isyan ederdim.ama şimdi sigarasız bir hayat muhteşem bişey...

Ruh-u meyyit dedi ki...

Benim babam kadar sigaradan nefret eden ikinci bir adamı bütün kainatı gezseniz yinede bulamazsınız.Babam yolda yürürken 100 metre ilerde bir adamın sigara içtiğini farketsin hemen yolunu değiştirir.Bu kadarı da aşırı yani...Bir de ben sigara içiyor olsaydım herhalde...Neyse gerisini anlatmayayım.
Yaşasın dumansız hava sahası...

ramazan dedi ki...

sigarasız hayat ne kadar güzel.herkes bir gün bu güzelliği tatmalı(sigara içenler elbette).yaşım icabı görüyorum,çevremde benim akranlarımdan epeysi akciğe kanserinden gitti.gençler ne olur bir an önce bırakın da temiz hava soluyun.sevgiler.kod ekle'nin babası gibi bir adam da bendeniz im.sevgiler.

Aşk Güneşi dedi ki...

malesef bende içiyorum en yakın zamanda bırakmayıda istiyorum.

Beyza'nın Baloncukları... dedi ki...

üzüm üzüme bakarak kararması dileği ile...
saygılarımla...

özii dedi ki...

sinir oldum bak şimdi . Böyle öbeklenmiş sigara içeni görürsem topuğundan vururum haaa. Lafımı söylemeden geçmem .

dejavu dedi ki...

yaf eşimin babannesi akciğer kanserinden öldü ama sigara içmiodu ve gördüğüm en temiz havayı soluodu bune şimdi...ben içiyorum bırakıcağımıda sanmıyorum...tamam yaşasın dumansız hava sahasıda şimdi dışarıdaki sahalar doldu onlar nolcek...sigara içmeyen insan zaten içilen yerede gitmioki bence şimdiki sorun daha fahim vede daha vahim olucak. buradaki kahvehaneler kapanıo işsizlik zaten diz boyu bide bu eklendi...ne diim hayırlısı...

martılar dedi ki...

Valla ben sigara içmem bilirsin annem... Eski Bir içici olduğumuda asla unutmam. Sigara içened karışmam.İçmezlerse sevinirim onlar adına...Yakında evlerede yasak koyar bunlar valla:))))
Ne diyim? Herkesin sigarayı bırakması dileğiyle.. %100 DUMANSIZ HAVA SAHASI....