24 Ağustos 2013 Cumartesi

AKILLI TELEFON MU?





Akıllı telefonlar girdi hayatımıza,şarj cihazı ile bütünleştik,prizin yanında yaşar olduk.Sürekli meşgulüz bıt bıt bıııtttt ya face den mesaj gelir,ya oyundayız yada whatsapta laf yetiştirmeye çalışıyoruz.Telefonla bir birimizi aramaz  sormaz olduk.Nasılsa internet paketimiz varya konuşmaya ne hacet var arkadaş yaz bana yazayım sana.

Ahhh bak mesaj geldi arkadaşlarla akşam filancada topalnıyoruz.Hepimizin elinde birer akıllı cihaz.Konuşmuyoruz bile neden?çünkü meşgulüz zaten annem.Bıt bıt bıııttttt ayy kusura bakmayın yaaa arkadaşla yazışıyoruz.Aman canım ne kusuru bizde oyun oynuyoruz zaten.

İçler acısı bir durum.Akıllı telefonlar teslim almış hayatımızı.
Şöyle eskiye bir dönüş yapsak;vaktimizi mesajlarla oyunlarla geçirmek yerine arasak ya birbirimizi,buluşup gözlerimizin içine baka baka sohbetler etsek,kaldırsak şu akıllı telefonları rafa,kalan aklımızıda onlarla harcamasak mesela.Teknoloji çağıymış peeehhh lale devri çocuğuyuz biz silkelenip dönsek artık özümüze.

3 yorum:

özii dedi ki...

katılıyorum hem de her kelimesine. Bir daha buluştuğumuzda bu konuda söz verelim birbirimize. sadece aramalara cevap veriyoruz mesaj da yok.

aklımızı aldı gerçekten.

Aşk Güneşi dedi ki...

öziiii sözümüzü tutalımm amaaa

Aşk Güneşi dedi ki...

öziiii sözümüzü tutalımm amaaa