24 Kasım 2012 Cumartesi

BAHÇELERDE KEREVİİİİİZ HOPPA NİNNAAA:)





Bahçelerde kerevizz hoppa ninna,biz kereviz yemeyiiz hoppa ninnaaa diye şarkılar söyleyen ergenusuma inat bu akşam yemekte kereviz var.Vitamin deposu sağlıklı ve lezzetli nefffiiiss portakallı,zeytinyağlı kereviz.Kışın favori yemeğidir bizim mutfakta arada zeytinyağlısı pişer arada etli terbiyeli. Tarifine gelelim.
1 adet kereviz
1adet havuç
1 adet patates
2 adet orta boy soğan
Bir kaç diş sarımsak
Yeterince zeytinyağ,su,tuz ve portakal.
Kerevizi soyup un ve su koyduğumuz bir kaba küp küp doğruyoruz.(Unlu suya atıyoruz ki kararma yapmasın.)Patatesi ve havucu da doğruyoruz.Soğanları isterseniz bütün isterseniz iri iri doğrayarak tenceremize alıyoruz.Sarımsakları ve doğradığımız tüm sebzeleri ilave ediyoruz.Zeytinyağ,bir fiske şeker,portakalımızın suyu ve tuzunu ilave ederek kısık ateşte kavuruyoruz.Az bir şey su ilave ederek pişirmeye bırakıyoruz.Pişen yemeğimize kerevizin  yeşil yapraklarından doğrayarak servise hazırlıyoruz afiyet olsuuunnnnnn:).

3 yorum:

özii dedi ki...

portakal varsa patatesi koyma birde böyle dene şekerim :)

Aşk Güneşi dedi ki...

pikiiiii:)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.