8 Ocak 2012 Pazar

BOOOŞŞŞŞŞ!!!!!!!!

Emek hatır bilmeyene çok kolaydır insan harcayıp can yakmak.Fütursuzca üç beş cümle sarf eder.Bilmez ki sarf ettiği o cümleler  dostunu,dostluğunu kaybettirecektir.Kolaydır çünkü arkadaşlığı dostluğu silmek. eğilip bükülmekten aciz,bir özür dilemekten uzak  hiç bir anlamı olamayan ÇİN MALI BİR İLİŞKİ.Tabi kabahat çin malı ilişkiyi kuranda değil ,o arkadaşa inanıp kardeş sanadadır.Yazık verdiğim emeklere yazık ki yazık  her düştüğünde arkadaşım sandığım kişinin yanında olduğuma.Ne hayatına, ne arkadaşlığına inancım kalmadı yazık.Anlamsız ispatlarının peşinde koş inan  bana faydasını görür ve bir gün mutlaka altın madalya ile ödüllendirilirsin.Timsah göz yaşlarınıda al yanına kooşş inanan birilerini bulursan  hiç durma yolun açık olsunnnnnnnn.

3 yorum:

özii dedi ki...

bazen hiç ummadığımız kişilerden ummadığımız tepkiler alır kırılırız ama tamir etmek çok zor olmamalı. Hele de bu kadar değer verirken.
Umarım en kısa sürede düzelir herşey...

Aşk Güneşi dedi ki...

Bence bırakalım dağınık kalsın

La Madame Chapeau dedi ki...

Emekten söz ettiğiniz de iyi olmuş :))) Hani çok matah değil çektiğim bir fincan ıhlamurun fotoğrafı, ama onu yapmaya üşenip de sonra "emek"le başlayan cümleler kurmak :) Çok yaşayın e mi? :)
Cafe Fernando'nun bile fotoğrafları sağda solda kullanılırken benimki hiçbir şey değil de... Ona bile tenezzül eden olmasına şaşırıyorum yine de :))))