30 Eylül 2010 Perşembe

ACI


Herşey değişti bir gün.Uyandığında hiç birşey eskisi gibi değildi.Ve sen bunu anlamak,alışmak zorundaydın.Seçim senindi ya alışacaktın yada çekip gidecektin.Çekip gitmek zor geldiğinde alışmak zorunda kalırsın yeni düzene.Çok acıdı çok acıttı.Hala acıyor için için sızlıyor.İyileşmeyi bekliyor yüreğimin bir köşesinde.

4 yorum:

özii dedi ki...

Evet acıyor biliyorum , zaman da en iyi ilacı ama yara mı asla kapanmıyor arasıra sızlamaya devam ediyor...
canım benim yanındayız yalnız değilsin seni öpüyorumm

parka dedi ki...

Her ne kadar farklı denizlerin kıyısından yazmışda olsak biz bunları, arkadaşlığın yanında uzaklık nedirki Ülküm. Bende yanındayım her zaman sevgili arkadaşım. Aslında biz arkadaşlar gençlerin bizi koşturmalarının kurbanı olduk o gün, yoksa acılarımızı o akşam üstü kadeh yapıp, yudum yudum sohbet edip tüketmekte vardı hani. Söz size, başka bir gün daha yaşlanmış ve koltuğumun altında iki üç şişe kırmızı şarapla geleceğim. konuşmak için bol bol zamanımız olsun istiyorum. Çünkü aynı patikada sizinle beraber bende yürüdüğümü hissediyorum. Miroş ve benden sana kucak dolusu sevgiler Ülküm.

Aşk Güneşi dedi ki...

Öziim canımsın yanımdasın biliyorum iyi ki varsın seni seviyorum..

Aşk Güneşi dedi ki...

Sevgili Ahmet...
Ne güzel anlatmışsın yine kadehlerimizi alıp yudum yudum sohbette tüketmek vardı acılarımızı.İnşallah Ahmet herzaman bekleriz ama gelmezsen düşer yollara biz geliriz bilesin.Miroşa ve sana sevgiler.