8 Haziran 2009 Pazartesi

BLAA BLAA GERİ DÖN WORDABULAA:((


Ah bu gün ne saçmalayasım vaaar anlatamam.Hava sıcak dışarsı yanıyo millet atmış kendini denize havuza ohh ohhh biz burda blö blö hötörö zötörö sıklıdım yahuuu..
Oyunusum çalışmaz olmuş vakit geçmez anaaammm bunalıma girdim.İkinci kanal imkanı falan yokmu geçiş yapaydım acccıık.Oyunusum wordabulammmm sana sesleniyooomm.Geri dön sensiz bir hiçim yafff.Söz bidaa başka oyun sitelerine girmiceemm.İki gözüm
körolsun girersem.Seni bekliyoss bak yamuk yapma artık geri dööönnn....Öksüz ,yetim boynu bükük bıraktın bizi ya bu sanal alemde.Evine adresine dön.Daha da bizi delirtme.Ahanda bu kadar söylüyomm!!!!

3 yorum:

ebruli dedi ki...

Canım ya benimde hiç bilgisayarı açmak gelmiyoo içimden biliyomki oyunus yok artık gelmiyoo. Krizim geldi başka uğraşta bulamıyom.Gelsin artık....:((

Beyza'nın Baloncukları... dedi ki...

ahhh ahhhh.. geldi wordabula bitti muhabbetler ne güzeldi o wordabulasız günler oturur net'in başına alır biralarımızı yada benzeri nevalelerimizi açar msn den konferansı muhabbetler eder şen kahkahalar atardık..
Ya şimdi, yenilmişliğin ((ezilmişliğin) tabii bu kısmı ezilerek yenilgiyi tadanlar için söylenmiştir) acısıyla asılan suratlar, bozulan moraller ve kırılan kalplerle gelen hüzün. Bırak şen kahkahaları tebessüm bile zor artık..
Ahhhh Ahhhhh...
NOT: her kötü söz sahibine aittir...

özii dedi ki...

Neyse gözün aydın geri gelmiş :)))